Erzincan İl Jandarma Komutanı olarak görev yapmakta iken; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazetede yayımlanan, Jandarma Genel Komutanlığı atama, terfi ve emeklilik kararlarına göre Tuğgenerallik rütbesine terfi ederek Ağrı İl Jandarma Komutanı olarak atanan Tuğgeneral Hüsamettin Erol için veda yemeği düzenledi.


Valilik konutunda düzenlenen yemeğe; 3’üncü Ordu Komutanı Korgeneral Yavuz Türkgenci, 3’üncü Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Halil Odabaş, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Vali Yardımcısı Hüseyin Remzi Konak, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt katıldı.


Veda programında, davetlilerin hayırlı olsun dilek ve temennilerinin ardından konuşan Erzincan Valisi Mehmet Makas, Komutan Erol’un Erzincan’da görev yaptığı sürece başarılı çalışmalara imza attığını ve bundan sonra ki görevlerinde daha da başarılı olacağına inandığını vurgulayarak, Tuğgeneral Hüsamettin Erol’un yeni rütbesinin ve yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi.

Editör: Doğu Gazetesi