İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Erzincan Valisi Mehmet Makas başkanlığında yapıldı.

2022 Yılı 3’üncü İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Erzincan Valisi Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirildi.

Erzincan Valisi Mehmet Makas başkanlığında AFAD Toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Vali Yardımcısı Hüseyin Remzi Konak, İlçe Kaymakamları, belediye başkanları, yatırımcı kurum ve kuruluşların bölge temsilcileri ve il müdürleri ile bazı sivil toplum ve meslek kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda ilk olarak: Erzincan Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Engin Ustaoğlu tarafından Erzincan’da ki yatırımlara ait veriler ile ekonomik göstergelere ilişkin sunum yapılarak, veriler salonda bulunan katılımcılar ile paylaşıldı.

Daha sonra sırasıyla yatırımcı kuruluşların Erzincan genelinde yürüttükleri çalışma ve projeler hakkında kurum yöneticileri tarafından sunum eşliğinde bilgiler verilerek, koordinasyonu gerektiren konularda ilgili birim müdürleri ile fikir alışverişinde bulunuldu.

Yapılan sunumların ardından değerlendirmelerde bulunan Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan’ın her yönden kalkınması ve gelişimi, vatandaşların refahı için yapılan çalışmalar nedeniyle yatırımcı kurumların il ve bölge temsilcilerine teşekkür etti.

Editör: Doğu Gazetesi