Tercan Kaymakamı Musa Kazım Çelik, beraberinde Belediye Başkanı Lokman Gültekin, Tercanlı Canpetek Bal Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Yılmaz tarafından organize edilen yemeğe katıldı.

İlçe Öğretmen Evinde düzenlenen yemekte Belediye Başkanı Lokman Gültekin ve Kaymakam Musa Kazım Çelik birer konuşma yaptılar.

Kaymakam Musa Kazım Çelik, ilçenin arıcılık yönünden potansiyelinin oldukça fazla olduğunu belirterek, hep birlikte bu potansiyeli ortaya çıkarmak için elimizden geleni yapmalıyız dedi ve 2021 yılında 1’incisi düzenlenen “Tercan Bal Festivalinin” önümüzdeki Ağustos ayında 2’incisinin düzenleneceğini hatırlatarak, yemeği organize eden Canpetek Bal Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Yılmaz’ a teşekkürlerini iletti.

Daha sonra Bursa Uludağ Üniversitesi Anabilim Dalı Üyesi Prof. Dr. Levent Aydın, sağlıklı arıcılık ve sağlıklı bal konularında ilçemiz arıcılarına yönelik bilgilendirmede bulundu.

Düzenlenen yemeğe Kaymakam Musa Kazım Çelik, Belediye Başkanı Lokman Gültekin, İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb.Emre Çapan, İlçe Emniyet Müdür V. Komiser Muhammet Ali Demircİ, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Komiser Doğu Dilan Hazar, İlçe Tarım ve Orman Müdür V. Emre Özelgül, Canpetek Bal Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Yılmaz ve Canpetek Bal çalışanları, ilçe esnafı ve arıcılar katıldı.

Editör: Doğu Gazetesi