Açılış konuşmasını yapan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Harun Şimşek, Erihmed yönetim kurulu Başkanı Burhan Çakır ve yönetimine teşekkür ederek, “Güçlü bir sivil toplum kuruluşu bizleri temsil ediyor bizlerde isteklerimizi kendileriyle paylaşacağız şimdiden destekleri için teşekkür ederim” dedi.

Program 100 Yıllık Çınar İmam Hatiplerin Dünü bugünü konulu slayt gösteri öğrenciler tarafından dikkatle izlendi.

Erihmed yönetim kurulu başkanı Burhan Çakır önemli açıklamalar da bulundu.

Çakır; “Buraya geliş sebebimiz okulumuzun fiziki sorunları ile birlikte sizlerle sohbet etmek. Erihmed olarak  sizler için hizmet için buradayız. İnşallah bundan böyle daha sık olarak toplanarak hem  ortaokullarımızın, hen de  liselerimizin gerek fiziki, gerekse eğitim olarak eksiklikleri giderme noktasında görüşmelerimizi yapacağız. Önceliğimiz  okul sayısının arttırılması diyen  Çakır; “İlimizde bir adet proje okulu var. Bunun ortaokullarımızdan birinde de olması için çalışmamızı başlattık. İnşallah İmam Hatip Okullarımız eğitimin zirvesinde olacaklar.

Gerek lisede başarılı olan öğrencilerimizi gerekse Üniversiteyi kazanan öğrencilerimizi bursla destekleyeceğiz  Ülkemizin İmam hatip mezunu Doktora, Hakime, Savcıya da ihtiyacı var eğitim noktasında ne ihtiyacınız olursa bizler buradayız yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

Erihmed Kadın kolları başkanı Sümeyye Yamak ise mezunu olduğum okuluma sizlerle birlikte olmak adına buradayım aynı zamanda ilahiyat da okuyorum sizlerle dernek binamız da buluşma günleri tertip ederek bir araya gelelim sorunlarımızı tartışalım dedi.

Anadolu imam hatip lisesi 12’nci sınıf öğrencisi Zehra Yanar; Bizleri temsil eden sivil toplum kuruluşu Erihmed yönetim kurulu başkanı ve yönetimine buraya gelerek bizlere destek verdikleri için teşekkür ederim dedi.

Erzincan Anadolu İmam Hatip lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen programa Erihmed yönetim kurulu başkanı Burhan Çakır, İl Kordinasyon başkan Yardımcısı Hasan Çakmak, Erihmed yönetim kurulu başkan yardımcısı Salih Polater, Erihmed kadın kolları başkanı Sümeyye Yamak Okul aile birliği başkanı Mehmet Özcan Aydın ile öğrenciler katıldı.

 

Editör: Doğu Gazetesi