AK Parti Erzincan İl Başkanı Şireci ve AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Av. Bulut yaptıkları açıklamalarında; “ İnsanlığın varoluşundan bugüne kadar, demokrasi ve çağdaş uygarlık yolunda, insan hakları kavramı, daha güzel bir dünyanın vazgeçilmezi ve evrensel değerler olarak karşımıza çıkmaktadır. AK Parti iktidarı olarak insan hak ve özgürlüklerine olan saygıyı her zaman muhafaza ederek insan hak ihlallerini ortadan kaldırmak için insana yatırım yapmayı şiar edindik.

Demokrasimizi ileri seviyelere taşıyarak sadece milletimizin değil tüm dünya insanlarına yönelik işlenen suçların üzerine korkusuzca gidiyoruz. Partimize ismini verdiğimiz adalet kavramının herkes için geçerli olması ve aynı adaleti temsil etmesi amacından vazgeçmeyeceğiz.

Bizler AK Parti ailesi olarak sadece ülkemizde değil, dünyanın birçok ülkesinde insan hak ve hürriyetlerinin hayata geçirilmesi, yok edilmeye çalışılan insanların hakları, canları ve özgürlükleri için mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz. Dünya İnsan Hakları Günü’nün tüm dünya insanlarının geleceği adına hayırlara vesile olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Doğu Gazetesi