AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci konuya ilişkin açıklamasında: “İliç’te Anagold Altın Madenin de 600 işçimiz taleplerinin çözümü için grev başlatmıştı. Grev başlangıcından itibaren olayın yakından takipçisi olduk.

Erzincan Valimiz Sayın Mehmet Makas, Milletvekillerimiz Sayın Süleyman Karaman ve Burhan Çakır başta olmak üzere, İliç Kaymakamımız Sayın Yusuf Kaptanoğlu, İliç Belediye Başkanımız Mustafa Gürbüz, AK Parti İliç İlçe Başkanımız Mehmet Elçi her birinin yoğun çabalarıyla işçilerimizle karşılıklı toplantılar gerçekleştirildi. 

Yapılan bu görüşmeler neticesinde firma ve işçi temsilcileri talepleri konusunda anlaşma sağladı. Grev sona erdi. Erzincan’ımızda ve İlçelerimizde yaşanan her olayın sonuna kadar takipçisiyiz. İşçimizin vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir. AK Parti olarak her zaman hakkın ve haklının destekçisi olduk. Bu konuda da her zaman olduğu gibi yine memleket sevdasıyla hareket eden teşkilatımız işçilerimizin taleplerinin çözümü noktasında gerekeni yapmıştır. Erzincanımız  için gayret göstermeye, daha büyük hizmetler, yatırımlar için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi