Erzincan Belediyesi şehrin birçok noktasında çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri parke yol ve kaldırım tadilatı, yeni imar alanlarında kaldırım çalışmaları, temizlik ve park revizyon çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Üst yapı çalışmaları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Mimarsinan Mahallesi, Başbağlar Mahallesi, Karaağaç Mahallesi ve Atatürk Mahallelerinde kaldırım tadilat ve onarım çalışmaları ve Demirkent Mahallesinde ise yeni imar alanlarında kaldırım ve parke çalışması yapılıyor.

Mahallelerde temizlik çalışmaları aralıksız sürüyor

Erzincan Belediyesinin, vatandaşların daha temiz bir şehirde yaşamasını sağlamak, temizliği yaygınlaştırmak ve yaşam tarzı haline getirmek için başlattığı genel temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Genel temizlik çalışmaları kapsamında tüm mahallelerde cadde, sokak ve boş arsalarda yapılmak üzere detaylı temizlik çalışmalarını başlatan Erzincan Belediyesi bu kapsamda İzzetpaşa Mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor. Aynı zamanda ana arterlerde vakumlu süpürge araçları gün boyu temizlik çalışmalarını devam ettiriyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri Şehrin Dört Bir Yanında Çalışmalarını Sürdürüyor

12 parkta yapılması planlanan revizyon çalışmalarını devam ettiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin bir kısmı Ergenekon Mahallesi 38. Sokaktaki parkta sert zemin çalışması gerçekleştirirken, bir başka ekip ise Yunus Emre Mahallesi Yunus Emre Caddesindeki parkta yeni yürüyüş yolları ve sert zemin çalışmalarını gerçekleştiriyor. Aynı zamanda rutin olarak tüm parklarda temizlik çalışmaları her sabah yapılırken, başka bir ekip ise kent genelinde tadilat gerektiren oyun gurupları ve spor aletlerinin tadilat çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Editör: Doğu Gazetesi