Ankara Deplasmanında Son maçını kaybeden Anagold 24 Erzincanspor  Erzincan'da 'da kötü gidişata son vermek istiyor. Kırmızı-Siyahlıların tecrübeli stoperi kaptan Mümin Talip Pazarlı" Eskişehir  maçı, mutlak 3 puan alınması gereken bir karşılaşma kazanarak Play-off hedefimize devam etmek istiyoruz. "

            Anagold 24 Erzincanspor'un  en iyi transferlerinden istikrar abidesi Kaptan Mümin'in ortaya koyduğu futbol  taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanıyor.

            Sahadaki kendinden emin duruşu, Kıvırcık saçları , bitmek bilmeyen enerjisi ve hırsı ile Erzincanlı futbolseverlerin gönlünde taht kuran Anagold 24 Erzincanspor takım kaptanı Mümin Talip Pazarlı, Hem defansı yönetmek olsun hem de rakibi durdurmak olsun görevini en iyi şekilde yapan oyuncuların başında geliyor. Defansını adeta bir komutan edasıyla yöneten oyuncu oynadığı takımlarda bir duvar misali defansı savunuyor. Oynadığı liglerde yıllardır süren üst düzey futbolu ve istikrarı ile de oldukça beğenilen Kaptan Erzincanlı taraftarın güvendiği ve inandığı bir isim.

            Bir Stoperden Bir Kaptandan daha fazlası tam bir lider olan Kaptan Mümin defanstan oyun kurması ve uzun paslarıyla da dikkat çekiyor. Aynı zamanda Kaptan Mümin Talip Pazarlı, Çorum FK ve Anagold 24 Erzincanspor formalarıyla 3.lig Play-Off maçlarında şampiyonluk yaşadı.

            Play-off mücadelesinde son düdüğe kadar yarışın içinde olacaklarını belirten, Kırmızı-Siyahlıların tecrübeli stoperi ve Kaptanı Mümin Talip Pazarlı, " Anagold 24 Erzincanspor'da forma giymekten ve kaptan olmaktan son derece mutluyum. İyi günde kötü günde yanımızda yer alan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Devre arası iyi bir hazırlık devresi geçirdik. İstediğimiz gibi ikinci devre Lige iyi başladık. Üst üste Tarsus İdmanyurdu ve Akhisar galibiyetleri ve moralli başladık. Sonra şanssız bir Pendikspor maçı oldu. İyi oynadığımız maçta uzatma dakikalarında yediğimiz golle sahadan mağlup ayrıldık. Hiç beklemediğimiz Uşakspor maçı yaşadık. Uzun süre sonra ilk kez kendi evimizde yenildik. Sonrası Kırşehir deplasman da berabere kaldık ve son hafta Nazilli Belediyespor'u 3-1 gibi farklı bir skorla yendik. Ankara'da istemediğimiz ve beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Eskişehir karşılaşmasında alacağımız galibiyet ile yeniden puanımız 36 yapacağız ve  motivasyonumuzu yakalayıp çıkışa geçmek istiyoruz.. Takım olarak iyi oynuyoruz, pozisyonlara giriyoruz. Gol bulduğumuz maçlarda yenilmiyoruz. Ligin en fazla gol atan takımıyız. Girdiğimiz pozisyonlarda gol bulamayıp yiyince biraz da tedirgin oluyoruz.. Kalan 11 maçta da en iyi sonuçları alarak lig sonunda Play-off a kalmak istiyoruz. Futbolcular olarak bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız. Bu inanca ve kadroya sahibiz. Bu uzun ve zorlu yolda herkesin desteğine ihtiyacımız var " diye konuştu.

            1994 Eminönü doğumlu Mümin Talip Pazarlı 2004 yılında Güzelcespor takımında başladığı futbolhayatına  sekiz yıl oynadıktan sonra 2013 yılında Beylerbeyi takımında ilk profesyonel imzayı attı. Üç yıl Beylerbeyi takımında forma giydikten sonra iki sezon önce daha önceki adı Tire 1922spor olan şimdilerde Bucaspor'’a transfer olan ve iki sezon Bucaspor formasını giyen Pazarlı 2018-2019 Futbol sezonunda Çorum FK kulübüyle anlaştı.

            2019-2020,2020-2021 ve 2021- 2022 futbol sezonunda Anagold 24 Erzincanpor ile anlaşan ve iki sezondur takım kaptanlığı yapan Mümin Talip Pazarlı, Çorum FK ve Anagold 24 Erzincanspor formalarıyla 3.lig Play-Off maçlarında şampiyonluk yaşadı.

Editör: Doğu Gazetesi