Erzincan Eski Milletvekili Sebahattin Karakelle yeni yıl dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

Karakelle mesajında şu ifadeleri kullandı;Acı tatlı anılarıyla nice umutları, mutlulukları ve heyecanları birlikte yaşadığımız bir takvim yılını, 2021’i geride bıraktık.

İnanıyorum ki 2022 yılı da özellikle dünyada yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen,Milletimiz ve Hemşehrilerimiz için öncelikli imkan ve fırsatlar barındırmaktadır.

2020’de başlayıp bütün dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını hemen her alanda birçok olumsuzlukların yaşanmasına sebep olmuştur. Gerek ekonomik ve gerekse sosyal birçok konu bu salgından olumsuz etkilenmiş, dünya genelinde enflasyon ve işsizlik artmıştır. Özellikle Covid-19 vakaları nedeni ile hayatını haybeden hemşehrilerime Allahtan Rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum.

Ülkemizde bu salgında olumsuz etkilenmiştir. Bunu fırsat bilen menfaat odakları ekonomimiz üzerinde özellikle mali konularda döviz kuru üzerinden saldırılarını artırmışlardır. Ancak güçlü iktidarımız Cumhurbaşkanımızın liderliğinde aldıkları kararlarla bu saldırıları önlemiş, kurulan oyunlar boşa çıkarılmıştır. Şimdi ise enflasyon ile mücadele en güçlü şekilde devam edecek, sunni olarak üretilen hayat pahalılığı mutlaka önlenecektir.

Bu bağlamda her yeni yıl bir başlangıç, umutlarımızı, heyecanlarımızı tazelemek için yeni bir fırsattır.  Bu fırsatları insanlık için, milletimiz için, Hehşehrilerim için başarılara taşımak, güzelliklerle örmek daha anlamlı kılacaktır.

2022 yılında ve gelecek nice yeni yıllarda millet olarak, hedeflerimiz büyük, ideallerimiz çok daha büyüktür. Özellikle son 20 yılda geleceğe yönelik olarak, mutlu, müreffeh Türkiye’nin temellerini attık ve sürekli geliştirmeye devam ediyoruz.

Yeni yılda bir ve beraber olarak, her nereden gelirse gelsin bütün olumsuzluklara göğüs gerecek,huzur ve refahı mutlaka tesis edeceğimize yürekten inanıyorum. Gönül coğrafyamızda ki acı veren gelişmelerin artık yaşanmaması için ülke ve millet olarak mücadelemizi her platformda sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu bağlamda acıların, zulümlerin, adaletsizliklerin son bulduğu, huzurun, mutluluğun, refahın hakim olduğu bir 2022 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Editör: Doğu Gazetesi