AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladılar. Erzincan Milletvekilleri mesajlarında: "Herşeyden önce bir anne, bir anne adayı olan,  memleketimize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştiren tüm kadınlarımızın dünya kadınlar gününü tebrik ediyoruz.

Kadın olmak büyük bir sorumluluk, cesaret ve metanet ister. Toplumların geleceği ve başarıları kadın faktörünün etkinliğine bağlıdır. Bu sebeple insanlık tarihinin düzenleyici ve birleştirici mayası her zaman kadın olmuştur. Çünkü ilk insandan beri insanlığın yarısı erkek, yarısı kadındır. Bunlardan hangisini çıkartırsanız çıkartın, geriye insanlıktan eser kalmaz. Annelerimize, kız kardeşlerimize,  kız evlatlarımıza, tüm kadınlarımıza göstereceğimiz saygı, muhabbet aslında tüm insanlık adınadır.

Bizler AK Parti olarak gerek kuruluş felsefemizde gerekse uygulamalarımızda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da destekleriyle bugüne kadar kadın haklarını savunma ve koruma noktasında geçmişle kıyaslanamayacak şekilde çalışmalara imza attık. Kadınlarımızın sosyal ve ekonomik hayatta daha fazla aktif olması için gerekli çalışmaları yaptık.

Bu vatan uğruna canlarını veren kadın şehitlerimizi rahmet ve şükranla yad ediyor, evlatlarını, yakınlarını kaybeden kadınlarımıza başsağlığı ve sabırlar niyaz ediyor, tamamlayan, düzenleyen, geliştiren ve yön gösteren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Editör: Doğu Gazetesi