Mert Savaş’ın sunduğu “Dolu Dolu Ramazan” programı Kemah Hanımlar Konağından canlı olarak yapıldı. Kemahlı hanımların tüm maharetlerini göstererek yaptıkları yöresel yemekler, yörede yetişen ürünler, el sanatları, tarihi yerler, kültürel değerler tanıtıldı. Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan, “Dolu Dolu Ramazan” programına teşekkür ederek, “Tarihi, kültürü ve doğal güzellikleriyle bir cazibe merkezi olan Kemah İlçemizde sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyor ve tüm Kemahlılar adına Kanaltürk TV’ye teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Aslan, Kemah’ın zengin bir tarihe sahip olduğunu fakat hak ettiği kadar tanınmadığını ifade ederek, “Kemahımızın tarihini, kültürünü ve doğal güzelliklerini tanıtmak için tüm çabamızla çalışacağız. Kemahımızı tüm yönleriyle hak ettiği yerlere taşıyacağız. Büyük emek sarf ederek, yöresel yemeklerimizi hazırlayarak bugün burada tüm dünyaya tanıtılmasını sağlayan bayanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
Ramazan ayının birlik, beraberlik, sevgi, hoşgörü ve paylaşma duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay olduğunu belirten Başkan Osman Kemal Aslan, “Her Sofrada Bir Sıcak Aş, Bir Sıcak Muhabbet sloganıyla, hayırsever işadamlarımızın katkılarıyla kurduğumuz Gönül Sofrasında hemşehrilerimizin hep birlikte iftar yapmasını sağlıyoruz ve kimsesiz, yaşlı, bakıma muhtaç ve evinde bir sıcak aş pişiremeyecek durumda olan vatandaşlarımızın evlerine yemek götürüyoruz. Katkı sunan tüm işadamlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: Doğu Gazetesi