Ziyaretlere Başkan Vekili Ali Payalan, Başkan Yardımcıları Kani Akay,Hüseyin Sarı, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Akkaya, Şenel Kartal, Şemsettin Akçakaya, Serdar Yılmaz’ da katılım gösterdiler

Yönetim kurulu, 2 günlük programının ilk ayağı olarak Erzincan'da önemli ziyaretlerde bulundu. Kemah adına İstanbul’da çatı dernek vazifesi gören ve bu yöndeki çalışmaların değerlendirildiği ziyaretlere Erzincan valisi Ali Arslantaş'ın makamında başlandı.

Yapılan ziyaret ile ilgili açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Vali beye ilçemize bu zamana kadar sağlamış oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederken, sayın valimiz de yeni göreve seçilen yönetime başarı dileklerini ilettiler.

Yönetim Kurulumuz valilik sonrasında Erzincan ziyaretlerine,

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin BAŞSOY,

Erzincan İl Spor Müdürü Vekili Fatih ÇODUR,

Erzincan Kemahlılar Dernek Başkanı Mahmut CANTEKİN,

Erzincan Kahveciler Odası Başkanı Ali BABACAN’ı makamlarında ziyaret ederek son verdiler.

Erzincan'lı işadamı Sn.Sinan GÖKSU'nun nazik öğlen yemeği davetinin ardından Kemah'a geçildi.

Kemah'ta da önemli görüşmeler gerçekleştiren, Kemah ve Kemahlılar adına hayata geçirilmesi düşünülen konularda istişare etme fırsatı bulunan ziyaretlerin ilk durağı Kemah Kaymakamı Sn. Ahmet KARAASLAN oldu. Karşılıklı değerlendirmeler sonrasında Sn. KARAASLAN'ın başarı temennileriyle kaymakamımızın makamından ayrılan yönetim kurulumuz, akabinde Kaymakamlık daire amir ve müdürleri ile de hasbihal ederek kaymakamlıktan ayrıldı.Kaymakamlık sonrası Sayın Kaymakamımız ve Yönetim Kurlumuz devam eden Huzur Evi inşaatı ve Cevdet Kolak Vakfı tarafından yaptırılan Ana Okulunda incelemelerde bulundular.

Ardından Kemah Belediye Başkanı Sayın Osman Kemal ASLAN’ı Makamında ziyaret eden yönetim kurulu üyelerimiz belediye başkanımıza derneğimize sağladığı katkılardan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Sn. ASLAN’da yeni seçilen yönetim kurulumuza tebriklerini iletirken, karşılıklı olarak Kemah ile ilgili yapılacak her türlü katkıya destek olacaklarını ifade ettiler. Yoğun geçen nezaket ziyaretlerinde;

Kemah İlçe Eğitim Mdr. Yakup ÇUKADAR, Kemah İlçe Jandarma Komutanı Burak ÇELİK, Kemah KYK Müdürü Musa İLTER, Kemah İlçe Hastanesi Müdürü Alpay KELEŞ,  Kemah Aras Elek. Dğt. Şube Müdürü Yavuz AKSU, Kemah İlçe Emniyet Amiri Ömer AKASLAN, Necatibey İlkokulu Müdürü Evren YILMAZ, Ak Parti İlçe Temsilcisi Yaşar ERGİNCAN, CHP ilçe Başkan Vekili Veysel NAS, Saadet Partisi İlçe Temsilcisi Nihat PAYALAN, Erzincan Kemahspor Başkanı Nail TARHAN, Kemah Esnaf Odası Bşk. Erdoğan KÜÇÜKTAŞ Kemah PTT Müdürüne vekaleten Gönül AYGÜL, Kemah Müftüsüne vekaleten Servet TİRYAKİ ve Kemah da bulunan tüm Esnaflar sırası ile ziyaret edilerek duygu ve düşüncelerini karşılıklı ifade etme fırsatı buldular.

"Kemah Gücünün Farkında" sloganıyla yeni dönemde İstanbul, Ankara,Erzincan ve Kemah'ta bulunan tüm kurum ve makamlarla güç birliği yapma hedefinde olan yönetim kurulumuz adına bizleri misafir eden başta Kemah Kaymakamımız Sayın Ahmet Karaaslan ve Kemah Belediye Başkanımız Sayın Osman Kemal Aslan beye çok teşekkür ederiz.”

Editör: Doğu Gazetesi