Erzincan Kızılay rehabilitasyon merkezi bünyesinde bulunan iki fizyoterapistin ardından üçüncü bir fizyoterapist bünyesine alarak öğrencilere daha kaliteli eğitim verecek. Türkiye sıralamasında ilk 5’ te yerini alan Erzincan Kızılay Rehabilitasyon merkezi yeni projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor.
 Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Erzincan Kızılay Şube Başkanı Ferit Bayata; “Erzincan Kızılay şube başkanlığı bünyesinde özel rehabilitasyon merkezimiz bulunmakta. Bu merkezimiz yaklaşık olarak 230 öğrenciye hizmet vermekte ve kar amacı gütmemektedir. Ana amacı insanlığa yardımdır. Bizler daha iyi hizmet vermek için üçüncü fizyoterapistimizi de bünyemize aldık. Buradaki amacımız öğrencilerimize daha fazla hizmet ve daha kaliteli eğitim verebilmektir. Türkiye genelinde ki rehabilitasyon merkezleri içerisinde Erzincan Kızılayı hem fiziksel hem donanım hem de eğitim bakımından Türkiye de il beş içerisindeyiz. Bu durum bizi oldukça mutlu etmektedir. Bizim çok daha fazla projelerimiz var. Bu eylül ayı içersinde bm den almış olduğumuz hibe proje ile engelli öğrencilerimizin annelerine yönelik kadına şiddeti engellemek amacıyla bir projemiz de hayata geçmiş bulunmakta” dedi.
Daha sonra biraçıklama yapan Fizyoterapist Merve Neslihan Ünal; “Haftada yaklaşık olarak 30 öğrenciye bakıyoruz. ben geçen yıl mezun oldum. Burası benim ikinci işyerim ve burada ki 3. Fizyoterapistim. Çağlar ve Enes hocam ile birlikte çocuklarımıza elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz” dedi. 
Editör: Doğu Gazetesi