Konuyla ilgili bilgi veren TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Sabri TOPDAĞI şunları söyledi: “TSK Mehmetçik Vakfı 1995 yılından itibaren yapmış olduğu vekâleten kurban kesim faaliyetini bu yıl da bağışçılarımızın güvenine layık bir şekilde gerçekleştirdi. Kurbanlıkların kesimi; modern tesislerde, hijyenik koşullarda, her kesimhanede görevlendirilen Vakıf personeli, veteriner, noter ve din görevlisinin denetimi ve gözetimi altında, Kurban Bayramı’nın ilk üç gününde dini vecibelere uygun olarak yapıldı.

Vekâleten kurban bağışında bulunan bağışçılarımıza noter onaylı kesim tutanağı ile teşekkür mektubunun yanı sıra talep etmiş olanlara kesim görüntülerinin kaydedildiği CD’ler gönderiliyor. Ayrıca bağışçılarımız, vakfın sitesinden (http://www.mehmetcik.org.tr/) kimlik ve bağış bilgilerini girerek de yaptıkları kurban bağışı ile ilgili kesim görüntülerini izleyebilirler.”

TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan açıklama ise şu şekilde:

 “Değerli Bağışçılarımız,

Öncelikli olarak Vekâleten Kurban Bağışı kapsamında, Vakfa göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz.

Bağışçılarımızın talepleri doğrultusunda ve tüm bağışçılarımıza gönderilecek olan konserve kavurma, kesim görüntüleri ile noter onaylı kesim tutanağı ve teşekkür mektubu gönderme hazırlıkları devam etmektedir. Kesim görüntüleri ile noter onaylı kesim tutanağı ve teşekkür mektubu gönderimi Ekim ayı içerisinde, konserve kavurmalar ise, Aralık ayının ortasında bağışçılarımıza gönderilmeye başlanacaktır.

Bağışınıza ilişkin daha ayrıntılı bilgiye 0312 2841970 numaralı telefondan Vakıfla iletişime geçerek ulaşabilirsiniz.”

Editör: Doğu Gazetesi