Erzincan Hezarfen Ahmet Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen Eğitimde iş birliği protokol imza töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün; “Daha önce varılan antlaşmaya göre gerçekleştirdiğimiz Eğitimde İşbirliği Protokolünde amaç Öğrencilerimizi Erzincan Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ve Erzincan Üniversitesi Mühendislik fakültesi arasında işbirliğimizi artırmak” dedi.

Bu yıl için Okulumuza yeni Makine ve teçhizat alımı için yaklaşık 1 Milyon Tl ödenek geldi diyen Gün; “Atölyeler için yeni makine ve teçhizatlar alınacak Üniversitemiz Öğretim görevlileri de her ay en az 1 kez okulumuza gelerek seminer verecekler. Farkındalık oluşturmak adına bizim öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz de Üniversite ziyaretlerinde bulunacaklar” ifadelerine yer verdi.

Erzincan Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Tevhit Kahraman ise; “imzalanan protokol ile mesleki eğitimin niteliğini artırmak ve endüstrinin ihtiyaç duyduğu kaliteli işgücü yetiştirilmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

 

Editör: Doğu Gazetesi