Erzincan’da devam eden Meşveret Erzincan “Mahalle Sohbetleri” toplantısı Yunus Emre Mahallesi’nde düzenlendi.

Akşam namazının ardından Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan Mimar Sinan Camii çay bahçesinde düzenlenen toplantıya, Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Mahalle Muhtarı Abdulkadir Karabina, ilgili kurum yöneticileri ve mahalle sakinleri katıldı.

Düzenlenen toplantıda, ilk olarak Meşveret Erzincan Projesi hakkında mahalle halkına bilgiler veren Erzincan Valisi Mehmet Makas, vatandaş odaklı kamu yönetimi çerçevesinde çalışmalara devam edildiğini belirterek, vatandaşların huzur ve güvenliği başta olmak üzere, sağlık, eğitim, tarım, altyapı, ulaşım ve pekçok alanda çalışmaların sürdürüldüğünü dile getirdi.

Hem vatandaşlarla hemhal olmak hem de vatandaşların taleplerini bizzat yerinde ve kendilerinden dinlemek için Meşveret Erzincan toplantılarının düzenlendiğini belirten Vali Makas, düzenlenen bu toplantılara katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Toplantıda; Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun'da konuşma yaparak, belediye başkanlığı tarafından ilimize yapılan ve yapılması planlanan projeler ve çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi.

Yapılan konuşmaların ardından soru - cevap şeklinde devam eden toplantıda, Mehmet Makas ve beraberindekiler, mahalle sakinlerinin istek ve sorunlarını dinleyerek, taleplerin karşılanması ve sorunların çözümü konusunda değerlendirmelerde bulundular.

Editör: Doğu Gazetesi