MEB Bilgi İşlem Genel Müdürü Özgür Türk, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün'ü ziyaret etti. Erzincan’da ki eğitim öğretim faaliyetleri ve yeni dönem hazırlıkları ile ilgili istişarelerde bulundu.

Ziyaret sonrasında Genel Müdür Özgür Türk, Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ile birlikte TOBB Binali Yıldırım Ortaokulu, Yavuz Selim İlkokulu ve Erzincan Lisesini ziyaret ederek eğitim yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in selamlarını ileterek, okullarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretinin temel amacının öğretmenlerle bir araya gelip onları dinlemek, hasbihal etmek olduğunu ifade eden Genel Müdür Türk, Erzincan'ın eğitim açısından Türkiye'nin en düzenli illeri arasında yer aldığını ve bundan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

285 adet sentetik hap ele geçirildi 285 adet sentetik hap ele geçirildi

Genel Müdür Türk, saha ziyaretleri kapsamında gündemdeki önemli konularla ilgili öğretmenlerle fikir alış verişinde bulundu. Öğretmenlik Meslek Kanunu elli yıllık bir beklentinin neticesinde öğretmenlerin özlük haklarının iyileştirilmesi için yapılan bir çalışma olduğunu , Bakanlığın yabancı dil eğitimini çok önemsediğini ve bu alanda yapay zeka ve anlık çeviri gibi inovatif çalışmaların yapıldığını belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Bakanlığın ders kitapları ile birlikte yardımcı kaynak kitapları da illere gönderdiğini ve bu durumun okulları çok rahatlatacağını , gönderilen kaynak kitapların büyük bir kısmının okullara dağıtıldığını konu ile ilgili öğretmenlerden alınan dönütlerin oldukça olumlu olduğunu belirtti.

Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürü Türk başarılılarla dolu bir eğitim öğretim yılı temennisinde bulunarak ziyaretlerini tamamladı ve Erzincan’dan ayrıldı.

Editör: Doğu Gazetesi