Erzincan Valisi Mehmet Makas, Meşveret Erzincan “Köy Sohbetleri” kapsamında Erzincan merkeze bağlı Binkoç, Pınarönü ve Gölpınar Köyü sakinleri ile bir araya geldi.


Gölpınar Köyü’nde düzenlenen toplantıya, Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Gölpınar Köyü Muhtarı Turan Barutçu, Binkoç Köyü Muhtarı Serdar Durmuş, Pınarönü Köyü Muhtarı Yaşar Balçık, ilgili kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.


Meşveret Erzincan Projesi hakkında muhtarlar ve köy sakinlerine bilgiler veren Erzincan Valisi Mehmet Makas, vatandaş odaklı kamu yönetimi çerçevesinde çalışmalara devam edildiğini belirterek, yapılan tüm çalışmalarda asıl amacın vatandaşların yüzünü güldürmek, onların daha huzurlu daha müreffeh bir yaşam sürmelerini sağlamak olduğunu belirtti.

Ardından katılımcıların istek ve sorunlarını dinleyen Erzincan Valisi Mehmet Makas ve Milletvekilimiz Burhan Çakır, hem vatandaşlarla bir araya gelmek, hem de vatandaşların taleplerini bizzat yerinde ve kendilerinden dinlemek için Meşveret Erzincan toplantılarının düzenlendiğini belirterek düzenlenen bu toplantılara katılımlarından dolayı muhtarlara ve vatandaşlara teşekkür ettiler.

Editör: Doğu Gazetesi