Özel bir salonda gerçekleştirilen tanışma toplantısına Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri il Başkanı Mustafa İdiz, Millet Partisi Erzincan İl Başkanı Miraç Dengiz, Millet Partisi MKYK üyesi Yahya Demeli, Süleyman Ersen, Mustafa Yılmaz, Millet Partisi Trabzon İl Başkan Yardımcısı Mehmet Mutluoğlu, Erzincan teşkilatı ve davetliler katıldı.

Müjdeler olsun, müjdeler olsun Erzincan! müjdeler olsun aziz milletim, bugün Erzincan için, Türkiye için, büyük Türk Milleti için tarihi bir gün, çünkü millet partisi Erzincan il başkanlığı açıldı diyerek konuşmalarına başlayan Millet Partisi Erzincan İl Başkanı Miraç Dengiz; “
Bugün tarihi bir gün, çünkü geçmişin, bugünün ve geleceğin partisi; Türk Milleti’nin hür özgür yaşama umudu; devletimizin kıyamete kadar ‘devlet-i ebed müddet’ yaşatılması idealini, elle tutulur, gözle görülür hale getiren; güçlü, kadir, ‘Muhteşem Türkiye’ davasının mimarı ve İslam Rönesansı’nın yılmaz takipçisi Millet Partisi Erzincan İl Başkanlığımız açılıyor, Millet Partisi Erzincan’da teşkilatlanıyor.

Bilge Lider Sayın Aykut Edibali liderliğindeki Millet Partisi, Büyük Türk Milleti’ne söz veriyor, Söz veriyoruz, Türkiye’yi mutlu, zengin, özgür, şahsiyetli, barışsever insanlar diyarı, çağlara egemen, güçlü, kadir ‘Muhteşem Türkiye’ yapacağız. Millet Partisi Erzincan İl Başkanlığı, Can Erzincanlılara hayırlı olsun. Türk Milleti’ne ve Türk devletine hayırlı olsun! Türk Dünyasına, İslam dünyasına ve insanlık dünyasına hayırlı olsun.

Millet partisi olarak, Türk milleti olarak söz veriyoruz

Büyük Türk Milleti’nin 400 Yıldır Devam Eden Çöküşünü ve Çözülüşünü Durduracağız, ‘Muhteşem Türkiye’ Çağını Başlatacağız. İnanıyoruz ki, bu millet zekidir, bu millet çalışkandır, bu millet fedakârdır cefakârdır, bu millet esaret nedir bilmez, bu millet zihnine-ellerine vurulmak istenen kölelik zincirlerini her defasında bir yanardağ gibi eritip kırmış, bir volkan gibi fırlatıp atmıştır.

Toplumun sağduyulu bütün kesimlerini hak, hukuk, adalet, bağımsız yargı, demokrasi ve kardeşlik içinde kucaklayarak oluşturacağımız bir millî mutabakat çerçevesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’den yönetilen bir Millet iktidarıyla; cehalet, fakirlik, geri kalmışlık, hukuksuzluk, güvensizlik ve terör belalarını yok edip; adalet, huzur, refah, mutluluk ve barış içinde Türk Milleti’ni ve Türk devletini dünya millet ve devletlerinin saygın bir üyesi haline getireceğiz..

Genel Başkanımız Aykut Edibali ve Millet partisinin Türkiye projesini anlatan Dengiz,

İnsan hak ve hürriyetlerine dayalı hukuk devleti..

Milli iradenin önündeki engellerin kalktığı Demokrasi..

Din düşmanlığı gibi din istismarının da bittiği laiklik

Fakirlik ve çaresizliğin tarihe gömüldüğü, herkesin sosyal adalet şemsiyesine alındığı kerim devlet

Bilim ve hikmetle donatılan, sorun üretmeyen, çözüm üreten bilge devlet ve bilim toplumu

Büyüyen, gelişen, zengin, mutlu, muktedir ve insanlığın yeni barış medeniyeti İSLAM Rönesansı ’nı yöneten muhteşem türkiye dedi.

Millet Partisi Erzincan İl Başkanı Miraç Dengiz, Sen de katıl, Millet Partisi'nin davasını, Bilge Lider Edibali'nin kendi sesinden dinleyin. Siz de e-posta ile bu onurlu yürüyüşe katılın.
davamız Türk Milleti’nin varlık ve beka davasıdır diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra konuşan Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri il Başkanı Mustafa İdiz; “ Genel başkanımız sayın Aykut Edibali önderliğinde tüm teşkilatlarımız ile Milletin partisi olarak Ülkemize hizmet etmeye adayız. Sizlerden ve tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından büyük Türkiye için destek bekliyoruz” dedi

Konuşmalardan sonra basın mensupları ile soru cevap şeklinde devam eden toplantı ikram edilen kahvaltı sonrası sona erdi.

Editör: Doğu Gazetesi