Erzincan Milletvekilleri mesajlarında; "Memleket sevdasıyla, işimiz hizmet gücümüz millet diyerek Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 14 Ağustos 2001 yılında çıktığımız kutlu yürüyüşümüz, bugün 21 yaşında.

Son Başbakanımız, Ak Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım'ın, Cumhurbaşkanımıza, partimize AK Davamıza olan sadakati, sevdası bizlere hemşehrilerine tüm teşkilatlarımıza örnek ve vizyon olmuştur.

Milletimizin bağrından kopan, her zaman milletin iradesini el üstünde tutan AK Partimiz 21 yılı geride bırakırken ülkemizi hak ettiği noktaya taşıyacak adımları kararlılıkla atmış bundan sonra da atmaya devam edecektir.

Milletimize, ülkemize ve bayrağımıza sevdasını gecesine gündüzüne katıp çalışarak gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 21 yaşına ulaşan AK Partimiz ile Türkiye’yi hak ettiği noktaya taşımak için daha yapacak çok işimiz var. Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir kalkınmayı 21 yıla sığdıran partimiz bugün her zaman çalışkan ve dinamik teşkilatlarıyla yaşı 21 olmuştur. AK Parti yorulmak bilmeden çalışan kadrolarıyla karanlıkları aydınlığa çeviren bir meşalenin hikayesidir.

AK Partimiz parti içi demokrasi, siyasi ahlak ve millet iradesini her zaman öncelik kabul ederek Türkiye siyasi tarihinde önemli adımlar atmış demokrasimizin üzerindeki vesayet anlayışını yıkarak yeni yönetim sistemi egemenlik kayıtsız şartsız milletindir demiştir. Türkiye siyasi tarihinde az rastlanacak bir siyasi başarıya ulaşan partimiz her seçimde başarısını yükselterek her zaman milletimizle omuz omuza yürümüştür.

Erzincan'ımız 21 yıl boyunca iktidarımıza her zaman büyük bir destek göstermiş bu desteğini her geçen yıl arttırmaya devam etmektedir. Bizim derdimiz her zaman millet olmuştur. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, fikri ne olursa olsun derdi millet olan herkese kapımız açıktır. Bizim teşkilat olarak öncelikli görevimiz ülkemizin bu tarihi süreçte nereden geldiğini, nerede olduğunu, nereye gittiğini milletimizle paylaşıp, milletimizin gücünü ve desteğini AK Parti’de toplayabilmektir. Bu kutlu yürüyüşümüzde ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, birçok önemli başarıya ve hizmete katkı sunan tüm değerli mensuplarını kutluyor, şu anda hayatta olmayan teşkilat mensuplarımızı rahmetle anıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, AK Partimizin 21. kuruluş yıl dönümünün ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandılar.

Editör: Doğu Gazetesi