Kemal Şengül, Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzun süredir tedavi görüyordu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Başkan Şengül Covid-19 hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.

Şengül’ün Cenazesi 18.05.2021 tarihinde Saat 13.00’da Mollaköy Cemevi’nde kılınacak olan Cenaze Namazının ardından Yeşilyurt Mahallesinde toprağa verilecek.

Can Tv24 Televizyonu ve Erzincan.Net Gazetesi olarak, hayatını kaybeden Mollaköy Belediye Başkanı Kemal Şengül’e Allahtan Rahmet , Ailesi ve yakınlarına ise Başsağlığı diliyoruz.

Kemal Şengül Kimdir ?

1966 yılında Erzincan Yeşilyurt Köyü’nde doğdu. İlk öğrenimini Azizbey Çiftliği Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulunda, Orta Öğrenimimi ise Atatürk Ortaokulu’nda bitirdi. Liseyi ise Açık Öğretim Lisesi’nde tamamladı.

Evli ve Üç Çocuk Babası olan Şengül 1994 yılında Sosyal Güvenlik Kurumu’nda memur olarak işe başladı. 19 yıl Erzincan Sosyal Güvenlik Kurumunda çalıştı.

2014 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Mollaköy Belediye Başkan Adayı olan Şengül, Seçimi Kazanarak Mollaköy Belediye Başkanlığı Görevine başlamıştı.

2019 yılında yapılan Yerel Seçimi Cumhuriyet Halk Partisi’nden ikinci kez kazanarak 2’nci dönem Mollaköy Belediye Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Editör: Doğu Gazetesi