Erzincan Valisi 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlar ile yemekli programda bir araya geldi.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Erzincan Valiliği tarafından Erzincan’daki muhtarlar için yemekli program düzenlendi. Düzenlenen programa Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, kamu kurum müdürleri, siyasi parti il başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Erzincan'da görev yapan köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ve Erzincan milletvekillerinin muhtarlar günü kutlama mesajları ile başlayan program; Erzincan'ın en yaşlı muhtarı olan Ekmekli Köyü Muhtarı Mehmet Köse, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve Erzincan Valisi Mehmet Makas’ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaları ile devam etti.

Programda; Erzincan’da 28 yıl boyunca merkez İnönü Mahallesi’nde muhtarlık yapan Bahattin Yalçınkaya’ya ve Erzincan'ın en yaşlı muhtarı olan Ekmekli Köyü muhtarı Mehmet Köse'ye Erzincan Valisi Mehmet Makas tarafından plaket verildi.

Programın sonunda sunulan ikramların ardından muhtarlar ile hatıra fotoğrafı çektiren Erzincan Valisi Mehmet Makas, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik etti.

Editör: Doğu Gazetesi