Toplantıda; Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimi hakkında bilgilendirme, birleşik oy pusulaları, mahalle muhtarlarının sorumluluk ve yetkileri, seçim sandık bölgesinde nasıl hareket edeceklerine dair bilgiler verildi.
            Muhtarlar Derneğinde gerçekleştirilen toplantıya mahalle muhtarları katıldı. Dernek Başkanı Kurtuluş Kılıç tarafından düzenlenen toplantıda; birleşik oy pusulaları, mahalle muhtarlarının sorumluluk ve yetkileri, seçim sandık bölgesinde nasıl hareket edeceklerine dair bilgiler verdi.
            Muhtar adaylarından seçimlerin yapılış ve diğer kafalarında oluşan sorularına cevaplandırıldığı toplantıda, seçimlerin barış ve kardeşlik içinde geçmesi temennisinde bulunan Muhtarlar Derneği Başkanı Kurtuluş Kılıç, bir kişinin halkın iradesi ile seçileceğini, birbirlerine herhangi bir sürtüşmeye mahal vermeden çalışmalarını yapmalarını, birleşik oy pusulası örneklerindeki şekli ile beyaz kağıda muhtar ismi ve 8 İhtiyar Meclis üyelerinin asıl ve yedek ayrımı yapılmadan hazırlanmasını, dernek tarafından kanuna uygun olarak hazırlanan örnek oy pusulalarının yapılarak hazırlanmasını istedi. 
Editör: Doğu Gazetesi