Giresun da yapılan Bahçeşehir Koleji yönetici toplantısına katılan Serdal Aslan ve Bekir Gülsarı Erzincan Uğur Okulları yöneticileriyle bir araya gelerek sektörün sorunları ve çözüm önerileri hakkında bölgesel bazda yapılabilecekler hakkında istişare yaptılar.

Toplantı sonrası açıklama yapan Serdal Arslan, “Bahçeşehir Uğur eğitim kurumları olarak Türkiye’nin her noktasında temsil ediliyor olmak bizleri gururlandırıyor. Kurucumuz Sn.Enver Yücel’in vizyon sahibi olması ve Türkiye de kaliteli eğitime her öğrencinin ulaşabilmesini misyon edinmesi en büyük moral ve motivasyon kaynağımızdır.Türkiye’nin eğitim gücü olarak eğitimde ki değişime ve dönüşüme hizmet etmekten ayrıca mutluluk duyuyoruz.Teknolojik alt yapımız ve yapay zeka tabanlı veriye dayalı çalışan Metodbox ve Uğur Dijital ile eğitimde farklı ve bilimsel bir yaklaşım sergilemeye devam ediyoruz” dedi.

Daha sonra konuşan Muş Bahçeşehir Kurucu Müdürü Gülsarı ise açıklamasında; “1968 yılında Laledi de başlayan kurumlarımız bu yıl 54. Yılını kutluyor.Yarım asrı geçen bir tecrübe Türkiye’de eğitim sektörünün yaşayan hafızası olarak eğitim sektörüne yön vermeye devam edecektir.Gençlerimiz şundan emin olsunlar ki değişen sınav sistemlerine en erken adapte olabilen bir kurumuz.Bu konuda ciddi bir AR-GE çalışması yürütülüyor.Muş Uğur Kurs olarak da gençlerimizin yanındayız. Türkiye’nin her noktasına yayılmış kurumlarımızda TYT-AYT ve LGS sınavlarına ciddi bir hazırlık yürütüyor Merkezi sınavlarımızla ölçme ve değerlendirmede ilkleri yaşıyoruz” dedi.

Son olarak konuşan Av.Şevki Akdağ; “Eğitim vazgeçilmez uğraşımızdır.Çünkü biz bu ülkenin geleceğine ve gençlerine güveniyoruz.Kurucumuz Enver YÜCEL’in öngörüsü sayesinde yıllardır yatırım yaptığımız ve geliştirdiğimiz modelle Pandemi döneminde gençlerimizin yanında olduk.Türkiye’nin Eğitim Gücü olarak isteyen her öğrencimizi hedefleriyle buluşturmaktan mutluyuz.Türkiye’nin Uğur’una inanların dünyaca ünlü üniversiteler tarafından burslu olarak kabul edilmesinden daha büyük bir mutluluk olabilir mi?

Arkadaşlarımızın Erzincan’da olmalarından ve tecrübelerini bizimle paylaşmalarından ziyadesiyle mutlu oldum.Bu bağlam da Kendilerine  teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi