Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Erzincan Şubesi tarafından düzenlenen “MÜSİAD Buluşmaları” programına bugüne kadar, sıra ile, Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Vali Yardımcıları Mehmet Kurt ve Fatih Kaya misafir oldular.
MÜSİAD Erzincan Şubesinin, Çarşamba akşamları geleneği haline gelen “MÜSİAD Buluşmaları” programının bu haftaki konuğu ise Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle oldu. Akşam yemeğinden sonra, şehrin güncel sorunlarının ve 2023 hedeflerinin konuşulduğu, şehir ile ilgili birçok konuda fikir alışverişi yapılarak, Müsiad’ın Erzincan’daki ekonomik, sosyal ve kültürel konulardaki hedeflerinden de bahsedilen verimli ve keyifli bir “Müsiad Buluşması” programı gerçekleştirildi.
Programın kapanışında, Şube Başkanı Murat YURT “yatırım ve istihdamın artması için üç temel koşula ihtiyaç var. Bunlar huzur, güven ve istikrar bu üç temel bileşen olmadan olmaz, ülkemizde ekonomik büyümenin sürdürülebilirliği açısından, huzur, güven ve istikrar ortamı devam etmelidir.” dedi. 
Editör: Doğu Gazetesi