Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Erzincan Şube Başkanlığı tarafından Terzibaba Mezarlığı üzerindeki ağaçlandırma alanında bulunan MÜSİAD Hatıra Ormanı'nda fidan dikimi yapıldı.


dikim programına, Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Orman İşletme Müdürü Tekin Işık, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD Erzincan Şube Başkanı Ertan Buyruk ve MÜSİAD üyeleri katıldı.

Fidan dikim etkinliğinde konuşan MÜSİAD Erzincan Şube Başkanı Ertan Buyruk şunları söyledi; “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’ı şerif münasebetiyle Erzincan İftar Programında siz değerli misafirlerimizle bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu vesileyle Ramazan’ı şerifiniz mübarek olsun, teşriflerinizden dolayı şükranlarımı arz ederim.

Bu ayda yapılan ve geçmişte yaptığımız dualarımızın  ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.

1 milyon 800 bin kişilik büyük bir aileyiz. MÜSİAD kurulduğu günden itibaren desteklerini esirgemeyen sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ederim.

Saygıdeğer misafirlerimiz 13-07-2021 tarihinde Erzincan Müsiad Başkanlığı şahsıma tebliğ edilmesiyle Erzincan ticaretinin gelişmesi, OSB’de yatırımların artması için çalışmalara başladık.

Sayın Genel Başkanım; 2022 yılını “ Müsiad Yatırım Yılı “ olarak ilan ettiniz. Erzincan Müsiad olarak bizlerde OSB’de iki adet yatırımlarımızla ülke ekonomisine desteklerimizle devam edeceğiz.

Kıymetli misafirlerimiz Erzincan musiad olarak yolumuza

1. Helal kazanç ve Ticari Ahlak konu başlıklarıyla konferanslar vereceğiz.

2. Eviniz Erzincan olsun diyerek Erzincan dışında bulunan hemşerilerimizi Erzincan’a yatırım yapmaları için çağrıda bulunacağız.

3. Birlikten güç doğar, ilkesiyle küçük ve orta ölçekli, kısacası Kobi’leri birleştirerek daha büyük yatırım yapmaları icin  ortaklık kültürünü geliştireceğiz.

4. Yine çok önemsediğimiz dünyada etkisi gösteren gıda krizine karşı verilecek en büyük mücadeleye katkı sunmak için Sera OSB’nin kurulması icin çalışacağız.

Biz biliyoruz ki niyeti halis olanın akıbeti de hayr olur.

Sözlerime son verirken uzaktan ve yakından teşrifleri ile bizleri onurlandıran misafirlerimizin şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik eder saygılarımı arz ederim.”

Editör: Doğu Gazetesi