Erzincan Valisi Mehmet Makas, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Görüşme Ofisini ziyaret etti.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Hocabey Mahallesi’ndeki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Görüşme Ofisi’ni ziyaret etti.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Vali Yardımcısı Mehmet Deniz Arabacı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Selçuk Aydın ile birlikte Hocabey Mahallesi’ndeki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Görüşme Ofisini ziyaret ederek, Kızılay ve Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Ofis yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Gayrimenkul Değerlendirme AŞ. (GEDAŞ) tarafından yürütülen uzlaşma çalışmaları hakkında bilgiler alan Erzincan Valisi Mehmet Makas ve beraberindekiler, ofise görüşmeye gelen Şehit yakını Saime Yeter ile de bir süre sohbet ettiler.

Daha sonra Kızılay Mahallesi Muhtarı Selçuk Cantosun ve Hocabey Mahallesi Muhtarı Nazım Telli ile Ofis yetkilileri arasında imzalanan muvafakatname ile Kızılay ve Hocabey muhtarlar sürece yönelik desteklerini dile getirdiler.

Editör: Doğu Gazetesi