Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, okul ziyaretlerine Türk Telekom Binali Yıldırım Ortaokulu’nda devam etti. İstiklal Marşı törenine, Türk Telekom Binali Yıldırım Ortaokulunda katıldı. Burada, öğrencilerle sohbet eden Aziz Gün, pandeminin eğitim üzerindeki olumsuz etkilerinin, öğretmen ve öğrencilerin azmi ve çalışması ile telafi edilebileceğini belirtti. Gün, maske mesafe hijyen kuralına uymanın temel şart olduğunu söyledi.

Eğitime katılımın ve devamlılığın gerekliliğini vurgulayan Aziz Gün, okul idarecileri ve öğretmenlerden, öğrenci mevcudu ve pandemi sürecindeki devamlılıkla ilgili bilgi aldı. Pandemi sürecinde eğitimden uzakta kalan öğrencilerin, kazanım eksikliklerinin giderilmesi konusunun önemine değindi. Ayrıca 7. Ve 8. Sınıf öğrencilerine hitaben konuşan Gün, öğrencilerin ilgi ve becerilerine göre hedefler belirleyip, mesleki teknik eğitime ya da akademik eğitime yönlendirilmelerinin önemine değindi.

Okul yöneticileri ve öğretmenlerle toplantı yapıp, görüş alışverişinde bulunan Aziz Gün, öğrenci, öğretmen ve okul idarecilerine teşekkür ederek ziyaretini tamamladı.

Editör: Doğu Gazetesi