Erzincan’da TÜGVA, Ak Parti Erzincan Gençlik Kolları ve Erzincan Kent Konseyi Gençlik Meclisi ortaklaşa yaptıkları program çerçevesinde 200 genç,  Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın hayatının anlatıldığı ’Reis’ filmini izledi.

Programa Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, TÜGVA Erzincan İl Temsilcisi Emre Özkan, Ak Parti Erzincan Gençlik Kolları Ahmet Keleş, Erzincan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ömer Kayser ve birçok genç katıldı.

TÜGVA, Ak Parti Erzincan Gençlik Kolları ve Erzincan Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından gençlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleniyor.  Bu kapsamda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukluk yılları ve Belediye Başkanlık dönemini ele alan film, gençler tarafından pür dikkat izlendi.

 Sinema keyfi yaşayan gençlerden biri yaptığı açıklamada; ‘’Erzincan Üniversitesi Öğrencisiyim. ‘Reis’ filmini izlemeye geldik. Bize bu imkanı sağlayan TÜGVA’ ya teşekkür ederiz.’’ dedi.

Herkesi ‘Reis’ filmini seyretmeye davet eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy; ‘’Bugün Erzincan’da gençlerle birlikte ‘Reis’ filmini izleyeceğiz. Türkiye genelinde gişe rekorları kıran filimi ilk defa bizde izleyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın hayatını konu edinen bir filim. Bakacağız içeriğine, inşallah onun yaşantı tarzına, hayat tarzına, hayat serüvenini yansıtan bir filim olmuştur. Bugün öğrenci arkadaşlarımız, genç kardeşlerimizle bir Cumhurbaşkanının çocukluktan, Cumhurbaşkanlığına kadar nasıl yetiştirmiş kendisini ülke için ne kadar fedakarlıklar yapmış onu hep birlikte izleyeceğiz. Bütün arkadaşlara iyi seyirler diliyorum. Herkesi ‘Reis’ filmini seyretmeye davet ediyorum.’’ Dedi.

Editör: Doğu Gazetesi