Demirkent Terzibaba İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri okula uyum haftası etkinlikleri kapsamında kahvaltı programı düzenledi.

Programa katılan Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, öğrencilerin sadece eğitimde değil hayatın her alanında başarılı olmasını istediklerini söyledi.

Aziz Gün açılamasında şu ifadeleri kullandı; “2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk haftasındayız. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim, eğitim öğretim yılına başladığımız Pazartesi gününden itibaren ilimizdeki bütün okullarda bir önceki yıla göre çok daha sorunsuz, çok daha sıkıntısız bir şekilde ilk hafta olmasına rağmen her şey oturmuş rayına girmiş ama bunda idareci arkadaşlarımızın, öğretmen arkadaşlarımızın ve bulunduğu okulda ben niçin buradayım bilinci ile bilinçlenen siz öğrencilerin ciddi katkısı var. Okula uyum haftası içinde ayrıca yeni okulunuza gelen beşinci sınıf öğrencilerine örnek birer şahsiyet olma açısından onlara yol gösterme açısından sizin davranışınız tutumunuz hatta hareketiniz çok  önemli. İlk haftada öğretmenlerimizin sekizinci sınıfa giden öğrencilerimizi ile kahvaltı programını hazırlamanızı, sizi bir, beraber, bütün bir ekip ruhu içerisinde çalışmanıza vesile olacağı içinde ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gençler, okula ilk başlayan beşinci sınıf öğrencileri ile bir uyum haftası yaşandı okullarda. Uyum nedir? Bir bütünün parçaları arasındaki uygunluktur. Bunun en önemli parçaları siz ve öğretmen arkadaşlarımızdır. Sizler okulun kalbi ve beyni gibisiniz. Siz olmasanız o vücudun varlığının anlamı yoktur. O vücuda anlamı siz katıyorsunuz. Bizler sadece eğitimde değil hayatta da başarılı olmanızı istiyoruz. Bununla birlikte akademik başarı da bizler için çok önemli.”

Düzenlenen programa Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Memur-Sen İl Temsilcisi Nebi Gül, Demirkent Terzibaba İmam Hatip Ortaokulu Müdürü ve öğrenciler katıldı.

Editör: Doğu Gazetesi