Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılı etkinlikleri çerçevesinde açılan ve onlarca yayınevinin, binlerce kitabın sergilendiği fuar, her seviye ve kademedeki okuyucu kitlesine hitap ediyor.

Fuarı ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler uzun zamandan beri ilimizde görmeyi arzuladığınız bu şekilde kültürel bir etkinliğe ve okumak istedikleri birçok kitaba ulaşabilmeleri açısından kendileri için sevindirici olduğunu ve sürekliliğin olmasını temenni ettiklerini dile getirdiler.

Bilindiği gibi, okuma kültürünü yaygınlaştırmak için birçok bilimsel etkinliğin yapıldığı bugünlerde okuma kültürünün topluma kazandırılmasında en önemli araçlardan biridir kitap fuarları. Kitap fuarları meraklı okurların yeni yayınları keşfetmeleri için en iyi mekânlardır.

Erzincan’da ki tüm okullar kendi belirledikleri program çerçevesinde öğretmen öğrenci ve velileri ile birlikte fuara katılım 17 Şubat 2022 tarihine kadar Erzincan belediyesi önünde bulunan fuar, gün içerisinde 10:00 ile 19:00 saatleri arasında açık tutuluyor fuarı tüm öğrenci ve öğretmenlerin ve biz çok sayıda velilerin ziyaret etmesi bekleniyor.

Editör: Doğu Gazetesi