İnovatif Hemşirelik Derneği tarafından “2021 Yılı En İnovatif Kurum Ödülü” alan Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri ve fakülte yönetimi Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti.

İnovatif Hemşirelik Derneği’nin düzenlemiş olduğu Yaşlı Sağlığını Destekleyici İnovatif Ürünler Yarışması’na en fazla inovatif proje ilen başvuran Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi “2021 Yılı En İnovatif Kurum Ödülü” nü aldı. Yaşlı Sağlığını Destekleyici İnovatif Ürünler temalı “Sağlıkta İnovasyon Yarışması”nda “Dost Baston” başlıklı projesi ile Hemşirelik Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Aynur Sayıner “İkincilik Ödülü” alırken, “Maskrem” başlıklı projesi ile Hemşirelik Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Nurgül Fidan “Üçünçülük Ödülü” aldı.

Rektör Prof.Dr. Akın Levent , ödül alan öğrenciler ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi yönetimini makamında kabul ederek inovatif ürünler hakkında öğrencilerden bilgi aldı. Başarılarından dolayı öğrencileri tebrik eden Rektör Levent, öğrencileri inovatif çalışmalarını patente dönüştürme yolunda girişimde bulunmak için teşvik etti.

Editör: Doğu Gazetesi