İş hayatını İstanbul'da sürdüren Sabahattin Uluğ, doğup büyüdüğü ve ilkokulu okuduğu Cennetpınar köyü ilköğretim okulu öğrencilerine kışlık ayakkabı ve bot yardımında bulundu.
Öğrencilere gönderilen kışlık ayakkabı ve botları Çayırlı Kaymakamı Önder Çoşğun, Belediye Başkanı Fevzi Kılıç,İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve Şube Müdürü Arif Ayaz dağıttı. Okul salonunda düzenlenen yardım dağıtımında 146 öğrenciye kışlık ayakkabı ve botlar dağıtıldı.
Yardım töreninde konuşan Kaymakam Önder Coşğun, "İlçemiz dışında yaşayan iş adamlarımız yoksul ve dar gelirli ailelerin imdadına koşuyor. Devlet olarak her zaman vatandaşın yanındayız. Birçok hizmet noktasında devlet yardımlarının yanında yer alan iş adamlarımıza da bir kez daha teşekkür ediyorum.Fakir ve ihtiyaç sahibi ailelerin okuyan çocuklarına ayakkabı yardımında bulunan hayırsever iş adamı Sabahattin Uluğ'a bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal'da konuşmasında , iş adamı Sabahattin Uluğ'un minik ayakların ısınması için yapmış olduğu ayakkabı ve bot bağışını takdirle karşıladığını ifade ederek,"İlçemiz dışında yaşayan iş adamlarımız doğup büyüdükleri köylerini unutmayıp ellerinden gelen her türlü desteği vermektedirler.İş hayatını İstanbul'da devam ettiren hayırsever iş adamı hemşerimiz Sabahattin Uluğ,Cennetpınar köyü ilköğretim okulu öğrencilerine sağladığı ayakkabı yardımı bunun ne güzel örneğidir. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Cennet Pınar köyü ilköğretim okulu Müdürü Taner Özdemir' de konuşmasında,hayırsever iş adamı Sabahattin Uluğ'un ilkokulunu okuduğu Cennetpınar köyü ilköğretim okulu öğrencileri için gönderdiği 146 adet kışlık ayakkabı ve bot yardımı için kendisine minnettar oldukların vurgulayarak, "Her yıl yardım konusunda bizleri yalnız bırakmayan köyümüz esnaflarından Yahya Mete'de ihtiyaç sahibi öğrenciler için 40 çift ayakkabı ve bot göndermiştir. Allah onlardan razı olsun. Her iki iş adamımıza okulumuz ve öğrenci velilerimiz adına teşekkürlerimiz sunuyoruz" şeklinde konuştu.
Editör: Doğu Gazetesi