Öğrencilerin moral ve motivasyonlarının daha da arttırılması adına, gerek idarecilerle gerekse öğretmenlerle de birebir görüşmeler gerçekleştiren Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, bu kapsamda Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Havaların ısınması ile öğrencilerin rehavete kapılmaması ve ders çalışma düzenlerinin bozulmaması adına hatırlatmalarda bulunan Aziz Gün, her bir günün çok kıymetli olduğunu ve bu kalan zamanı çok iyi değerlendirmek gerektiğini dile getirdi. DYK kurslarının önemini bir kez daha hatırlatan Aziz Gün, ayrıca Millî Eğitim Bakanlığı tarafından kendilerine ulaştırılan yardımcı kaynakları da öğrencilerimizin iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

Sınava girecek olan öğrencilerimize önemli nasihatlerde bulunan Gün, öğretmenlerden de ilk günkü hassasiyetlerini son ana kadar sürdürmelerini istedi. Özellikle rehber öğretmenlerinin üstüne büyük sorumluluk düştüğünü belirten Aziz Gün, tercih döneminde öğrencilerin doğru yönlendirilmeleri ve aile-okul iletişimi noktasında moral ve motivasyonlarının yükseltilmesi, heyecan ve stresle başa çıkmaları gibi konuların üzerinde titizlikle durulması gerektiğini belirterek ziyaretlerini tamamladı.

Editör: Doğu Gazetesi