Erzincan Şehit Er Süleyman Aydın Ortaokulu idarecileri ve eTwinning kapsamında gerçekleştirilen "Gönül Gözüm" isimli projenin sorumlu öğretmeni İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün'ü ziyaret ettiler.

Erzincan Şehit Er Süleyman Aydın Ortaokulu kuruculuğunda yürütülen ve Türkiye-Azerbaycan ortaklığıyla eTwinning kapsamında gerçekleştirilen "Gönül Gözüm" isimli proje vesilesiyle 9-13 yaş öğrencilerimin manevi duygularını harekete geçirerek, kalplerindeki var olan güzellikleri, merhamet, şefkat, vicdan gibi duygularını ortaya çıkarmayı amaçlamakta olduklarını belirterek Aziz Gün'e projenin tanıtımını yaptılar.

"Yeni neslin, yardımlaşma ve paylaşmayı öğrenmeleri, bu konuda sorumluluk almaları, akranlarına, yaşlılara, engelli bireylere ve doğaya karşı daha saygılı bireyler olarak yetişmeleri öğretmenlerimizin öncelikli amaçları olmuştur. Bu proje ile duyarlılık ve farkındalıklarını artırmayı amaçlamaktayız." diye görüşlerini belirttiler.

Program ile ilgili yapılan açıklamada; “Erzincan Şehit Er Süleyman Aydın Ortaokulunun kuruculuğunda Türkiye-Azerbaycan ortaklığıyla eTwinning kapsamında gerçekleştirilen bir diğer projesi ise "Hayatın İçinden" isimli proje. Bu proje iş pandemi döneminde evde uzun süre vakit geçirmiş olan 9-13 yaş öğrencilerin, okulların açılmasıyla davranışsal ve iletişimsel anlamda tekrar hayata karışmalarını, kendilerini daha rahat ifade ederek yeniden sosyalleşebilmelerini ve gerçekleştirilecek etkinliklerden öğrencilerin en üst seviyede yarar görmelerini amaçlamaktayız” denildi.

Aziz Gün, bu öğretmenliğe yakışan duyarlı projeleri ve ziyaretleri için Erzincan Şehit Er Süleyman Aydın Ortaokulu idarecileri ve projeden sorumlu öğretmene teşekkür etti.

Editör: Doğu Gazetesi