Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehir genelinde tüm parkların bakım ve tadilat çalışmalarına devam ediyor.

Erzincan’da çeşitli mahallelerde bulunan parkların temizliğini ve bakımı yapan Erzincan Belediyesi, bahar ayları öncesinde tüm vatandaşların hem spor hem eğlence hem de dinlenme amaçlı kullandığı parklarda bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Yunus Emre Mahallesi, Barbaros Mahallesi ve Fatih Mahallesi’nde bulunan parklarda yenileme çalışmalarına başladı. Park içerisindeki bank ve çöp kovaları değiştirilirken yeni çocuk oyun grupları yerleştiriliyor. Ayrıca spor sahalarında da düzenleme yapılıyor. Hazırlanan çalışma programı kapsamında ihtiyaç duyulan tüm parklarda bakım ve yenileme çalışmaları devam edecek.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun; “Ekiplerimizin özverili çalışmaları sayesinde çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza mahallelerinde rahat nefes alabilecekleri parklar yapmaya devam edeceğiz. Şehrimizde yeni parklar inşa ederken bir yandan da yıpranmış parkların bakımını ve yenileme çalışmalarını yaparak vatandaşlarımızın kullanımına sunuyoruz. Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın daha mutlu ve huzurlu bir şekilde bu parklardaki oyun alanları ve yeşil alanlardan yararlanabilmesi için çalışıyoruz.” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi