12 Şubat Çarşamba günü yapılacak olan Olağan Genel Kurulu öncesinde seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden, Polater, yeni yönetim ile birlikte dürüst, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışı getireceklerini söyledi.
 “ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI”
Erzincan Bakkallar Odası hepimizin odasıdır, birlik ve beraberlik içerisinde odamızı birlikte yönetelim ifadesini kullanan Polater: Bir gerçeği savunurken, önce kendimiz inanmalıyız, sonra da başkalarını inandırmaya çalışmalıyız. Biz bu toplumun içinde olduğu sıkıntıların neler olduğunu biliyoruz. Bu sıkıntıları çözmek için ve bu ateşten gömleği giymek için sizlerin desteğini bekliyoruz. Çözüm açık ve net. Çözüm hizmet, çözüm inanmak, çözüm birlik ve beraberlik olmaktır. Bizim çağrımız tüm esnaf kardeşlerimize inşallah ilerleyen süreçte beraberliğimizin devamında bu sorunları teker teker ele alarak çözümün neler olduğunu herkese göstereceğiz” diye konuştu.
Polater, Meslektaşlarımın sorunlarına çözüm bulmak amacıyla çalışmalarımıza devam ettik. Artık Erzincan için değişim zamanı gelmiştir” diye konuştu.  Kendisi gibi düşünen tüm meslektaşlarını kendisine destek vermeye davet eden Erzincan Bakkallar Odası Başkan Adayı Namık Polater, sözlerini şöyle sürdürdü: “Erzincan’da bulunan bakkalların, esnaf kardeşlerimizin dertlerini, sıkıntılarını çok yakından biliyor ve takip ediyorum. Meslektaşlarımın haklarını savunmak, menfaatlerini korumak için sürekli çalışacağımın sözünü veriyorum. Bütün meslektaşlarımı seçimlerde oy kullanmaya davet ediyorum.” Dedi. 
Editör: Doğu Gazetesi