Erzincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu, tarafından hazırlanan Polis İmdat isimli tiyatro gösterisi Erzincan Müftülüğü konferans salonunda Erzincanlıların beğenisine sunuldu. Erzincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu, tarafından hazırlanan gösteriyi Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan Yardımcısı Halit Mutlu ve çok sayıda vatandaş izledi.

 

Erzincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu,  Polis Haftası münasebetiyle 6 Nisan Perşembe günü “Polis İmdat” isimli oyununu sergiledi. Emniyet mensuplarının çalışma hayatlarında karşılaştıkları durumları mizansen olarak canlandıran ve gülerken düşündüren Şehir Tiyatroları Polis İmdat isimli tiyatro katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi. Erzincan Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından sergilenen oyun 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazandı.

  

Tiyatro sonunda Erzincan Belediyesi Şehir Tiyatroları Kurs eğitmeni Oğuz Alpaslan ise sanata ve sanatçıya verdiği desteklerden dolayı Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve ekibine çok teşekkür etti.

 

Editör: Doğu Gazetesi