Programda kısa bir teşekkür konuşması yapan proje koordinatörü Doc. Dr. Murat Çetin; “Erzincan Üniversitesi Erzincan Meslek Yüksekokulu olarak başlattığımız “Oto Tamirciliğinde Yenilikler Genç Kuşaklar ve Yeni Ufuklar” projesini tamamladık su süreç de bizlerden desteklerinizi esirgemediniz teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof Dr. İlyas Çapoğlu; Erzincan’da bu tip projeler az çoğaltılması için çalışmalar yapılması lazım üniversite olarak bizlerin üzerine düşen ne ise yapmaya hazırız. Özellikle Cazibe merkezlerinin büyük fırsat sunacağını belirten Çapoğlu bu fırsatları kurumlar ve STK’lar olarak değerlendirelim dedi.

Projenin başlangıcından itibaren her programımıza katılan siz değerli basın mensuplarına da teşekkür ederim diyen Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof Dr. İlyas Çapoğlu tüm katılımcılara ve basın mensuplarına katkılarından dolayı birer teşekkür belgesi takdim etti.

Erzincan Simay Otel konferans salonun da gerçekleştirilen kapanış programına Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof Dr. İlyas Çapoğlu, Erzincan Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Tevfik Kahraman, İş-Kur il müdürü Ömer Faruk Çelik, Oto Tamirciliğinde Yenilikler Genç Kuşaklar ve Yeni Ufuklar” projesi koordinatörü Doc. Dr. Murat Çetin, Proje ortakları Ticaret odası ve Oto tamirciler odası temsilcileri ile projeye katkı sağlayan işletme ve kurum yetkilileri katıldı.

 

Editör: Doğu Gazetesi