Traktörlerin kara yolunda güvenli seyretmesi ve kazaya neden olmaması amacıyla "Reflektör tak görünür ol" projesi kapsamında düzenlenen etkinlik Erzincan Valisi Mehmet Makas’ın katılımı ile gerçekleşti.

Mertekli Jandarma Uygulama Noktası'nda düzenlenen programa, Vali Mehmet Makas'ın yanı sıra Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Erzincan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Şahin, çevre köy muhtarları ve çiftçilerimiz katıldı.

Traktörler ve tarım makinelerinin neden olabileceği kazaların önüne geçilebilmesi amacıyla "Reflektör tak görünür ol" projesi kapsamında, ilk reflektörler Vali Mehmet Makas tarafından römorklara takıldı.

Yeni tarım sezonunun hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Vali Mehmet Makas; “Tarım teşkilatının desteği, jandarma ve emniyetimizin iş birliğiyle reflektörü olmayan traktörlerimize reflektörü ücretsiz takıyoruz. Gayemiz her zaman olduğu gibi 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' şiarıyla vatandaşımıza hizmettir. Kazasız ve belasız bir tarım sezonu diliyoruz” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi