Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, 2021-2022 eğitim yılında çeşitli spor dallarında önemli başarılar elde eden öğrenciler ile yemekte bir araya geldi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sosyal Tesislerinde yer alan yemekhanede gerçekleştirilen etkinliğe Rektörün yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Âdem Başıbüyük, Genel Sekreter Doç. Dr. M. Cihat Özgenel, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mücahit Kağan, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat ve spor organizasyonlarında görev alan akademisyenler ve başarılı olan sporcular katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan Rektör Levent, “Başarı elde eden sporcular başta olmak üzere, Üniversitemiz adına yarışmalara katılan tüm sporcularımızı cani gönülden tebrik ediyorum. Biz EBYÜ ailesi olarak ‘Anadolu’da bir dünya üniversitesi’ öz ülkümüzle hareket ederken, sadece bir ya da birkaç alanda değil, tüm alanlarda Üniversitemizi bir dünya üniversitesi yapmaya gayret gösteriyoruz. Bu bağlamda geçtiğimiz yıl boyunca sporun çeşitli dallarında önemli başarılar elde ederek, Üniversitemizin öz ülküsüne ulaşma yolunda sağladıkları katkılardan dolayı tüm sporcu öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Düzenlenen yemeğin ardından başarılı olan sporculara Rektör Levent ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi üst yönetimi tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Etkinlik resim çekimleriyle sona erdi.

Editör: Doğu Gazetesi