Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, 3 Aralık Dünya Engelliler günü haftası münasebetiyle Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi engelli birim üyeleri ve üniversitede öğrenim gören engelli öğrenciler ile bir araya geldi.

Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi senato salonunda gerçekleşen ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük’ün de eşlik ettiği toplantıya Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Engelli öğrenci birimi üyelerinden Prof. Dr. Papatya Karakurt ve Uzman Psikolog Esra Demirel ve öğrenciler katıldı. Toplantıda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, öğrencilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek onlarla sohbet etti.

Üniversite olarak en önemli hedeflerinden birinin engelsiz üniversite olmak olduğunu ifade eden Rektör Levent, “Sizlerin hem okullarınızda iyi bir eğitim almanız, hem de ondan sonraki mesleki yaşamlarınıza çok rahat devam edebilmeniz anlamında bütün desteğimizi vermeye çalışacağız. ” dedi. Bu tür toplantı ve birlikteliklerin farkındalık yaratmada önemli olduğunu vurgulayan Rektörümüz, çalışmalarından dolayı Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimine teşekkür etti.

Öğrencilerinin sorunlarına çözüm önerilerinin de bulunduğu toplantıda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, son olarak öğrencilere hayat hazırlanmaları konusunda tavsiyelerde bulunarak başarılar diledi. Toplantı, Rektörümüzün öğrencilere hediye takdimi ile son buldu.

Editör: Doğu Gazetesi