Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi öğrenci kulüp başkanı ve üyeleri ile bir araya geldi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Yalnızbağ Yerleşkesi’nde yer alan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erzincan Gençlik Merkezi Genç Ofis binasında gerçekleşen toplantıda üniversite Rektör Yardımcıları, Prof. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. M. Fatih Ertugay, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. M. Cihat Özgenel ve Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü V. Burak Mumcu Rektör Levent’e eşlik etti.

Kulüp başkanları ve üyeleri ile bir arayan gelen Rektör Levent, kulüplerin beklenti ve taleplerini dinleyerek yapılacak çalışmalar hakkında öğrenci kulüp başkanlarından bilgi aldı. Öğrenci kulüplerinin yaptıkları faaliyetlere son derece önem verdiklerini belirten Rektör Levent; “ Üniversitemiz öğrencilerin tüm ilgi alanlarına hitap edebilecek kulüp çeşitliğine sahiptir. Üniversitemiz bünyesinde bulunan kulüpler, öğrencilerin kendilerini geliştirmelerini, arkadaşlık bağlarını güçlendirmelerini ve boş vakitlerini iyi değerlendirmelerini sağlamaktadır. Bu amaçla kulüplerimiz alanında başarılı isimleri davet ederek konferans, panel, sergi, şenlik ve forum gibi birçok faaliyetler düzenlemektedir. Bizler de öğrenci kulüplerimize yapmak istedikleri sosyal etkinlikleri gerçekleştirmede imkânlar dâhilinde destek olmaya çalışıyoruz ve bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. ” dedi.

Kulüplere öğrencilerin de yoğum ilgi göstermesinin mutluluk verici olduğunu dile getiren Rektör Levent, kulüp faaliyetlerinin öğrencilerin fiziksel ve zihinsel becerilerini geliştirmede önemli bir rol üstlendiğini ve kulüplerimizin ilgi alanlarına yönelik yapacağı her türlü etkinlik ile öğrencilerimize eğitimin yanı sıra sosyal anlamdaki eksikliklerini giderilmesini katkıda bulunacağını ifade etti. Kulüp başkanları da Rektörümüze kulüp faaliyetlerine verdiği maddi ve manevi her türlü destek için teşekkürlerini sundu.

Editör: Doğu Gazetesi