Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, ilçelerde ki okul ziyaretlerine Üzümlü Meslek Yüksekokulu ile devam etti.

Binali Yıldırım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Fatih Ertugay’ ın Rektör Levent’e eşlik ettiği ziyarette, Üzümlü Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cem Şems Tümer , akademik ve idari personel de hazır bulundu. Ziyarette Rektör Levent, okulu gezerek incelemelerde bulunarak okul Müdürü Doç. Dr. Cem Şems Tümer ile okul hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Dersliklerde öğrenciler ile de bir araya gelen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Levent, öğrenciler ile sohbet ederek, onlardan gelen talep ve beklentilerini dinledi. Rektör Levent: “Üniversitemiz öğrencisi ile yakından ilgilenen, bir aile anlayışı içinde eğitim veren sıcak bir ortama sahiptir. Bu nedenle öğrencilerimizle sık sık bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Merkez kampusumuzdan uzak olmasına rağmen her zaman iletişim içerisinde olduğumuz okullarımıza yaptığımız ziyaretleri sürdüreceğiz. Çünkü Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi fakülteleri ve meslek yüksekokulları ile birlikte bir bütününün parçaları şeklindedir.” dedi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ile sohbet imkânı bulan öğrencilerde ziyaretlerinden ötürü Rektör Levent’e teşekkürlerini sundu.

Editör: Doğu Gazetesi