Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, “3 Aralık Sportif Farkındalık Etkinliğine katılarak özel sporculara eşlik etti.

Engelsiz Yasam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi ile Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ortaklığı ile “3 Aralık Sportif Farkındalık Etkinliği” düzenlendi. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Yalnızbağ Yerleşkesindeki spor tesislerinde gerçekleşen ve antrenörlüğünü Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanı Öğr. Gör. Mehmet Öztaş ve Engelsiz Yasam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Beden Eğitimi Öğretmeni Aslıhan Yüce’nin yaptığı etkinlikte özel sporcular yer aldı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi RektörüProf. Dr. Akın Levent, düzenlenen etkinliğe katılarak, özel sporcularla birlikte çeşitli spor aktiviteleri gerçekleştirdi. Ziyaret sonrası etkinliğe katılan sporcular, Rektör Levent’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirirken; Rektör Levent, yürütülen etkinliklerin özel sporcuların bu alanda deneyim kazanmaları ve özel gereksinimli bireylere yönelik olumlu tutum geliştirmeleri açısından da destekleyici olduğu dile getirerek, etkinliği düzenlenmesinde katkısı olan herkese teşekkürlerini sundu ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi olarak her zaman onlara destek olacaklarını bildirdi.

Editör: Doğu Gazetesi