Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Refahiye Meslek Yüksekokulu ve Refahiye Bahar Yıldırım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, üniversitenin fakülte ve meslek yüksek okul ziyaretlerine Refahiye Meslek Yüksekokulu ve Refahiye Bahar Yıldırım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile devam etti. Rektör Levent’e Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük eşlik etti.

Refahiye Meslek Yüksekokulu ve Refahiye Bahar Yıldırım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Orhan Taşkesen, akademik ve idari personelin de hazır bulunduğu ziyarette Rektör Levent, dersliklerde eğitim gören öğrenciler ile buluştu. Öğrencilerin ilçe, okul ve bölümleri hakkında düşüncelerini dinleyen Rektörümüz eğitim-öğretim alanında yapılan tüm çalışmaların, öğrencilerin başarılı bir gelecek kurması için yaptıklarını belirterek : “Sizin geleceğiniz ülkenin geleceği. O yüzden derslerinize çalışarak başarılı bir öğrenci olun” nasihatinde bulundu.

Ziyaret esnasında Refahiye Meslek Yüksekokulu ve Refahiye Bahar Yıldırım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna incelemelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Orhan Taşkensen ve akademik personel ile görüşerek okulların mevcut durumu ve gerçekleşmesi planlanan projeler hakkında bilgi aldı. Ziyaretten memnun ayrılan Rektörümüz, “Meslek yüksekokullarımız kampüsten uzak olmalarına rağmen öğrencilerimizi eğitim kalitesi ve imkanlarıyla kampüs içerisinde bulunan bir okulumuzmuş gibi hissettiriyor olması memnuniyet verici. Bu vesileyle akademisyenlerimize teşekkür ediyorum “ dedi.

Editör: Doğu Gazetesi