Ziyaret kapsamında Gazeteci- Yazar Halil İbrahim Özdemir ile bir süre sohbet eden Ak Parti Erzincan Üzümlü Belediye Başkan Adayı Ahmet Sazlı, 30 Mart yerel seçimlerinde Üzümlü ilçesinde yapılması gereken ve yapılacak olan projeler hakkında görüşerek Özdemir ile fikir alışverişinde bulundu.
Nazik ziyaretlerinden dolayı Sazlı’ya teşekkür eden Gazetemiz sahibi Gazeteci- Yazar Halil İbrahim Özdemir, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerinde Ahmet Sazlı’ya başarılar diledi.
 Ahmet Sazlı kimdir:
1967 yılında Üzümlü ‘de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Üzümlü ‘de tamamladı. Erzincan Endüstri Meslek Lisesinden Mezun oldu. 1987 yılında askerliğini tamamladı. 1992 yılında Üzümlü Tarım Kredi Kooperatifi’nde göreve başladı. Daha sonra Refahiye İlçe Tarım Kredi Kooperatifi’nde Müdür olarak görev yaptı. 2012 yılında Tarım Kredi Kooperatifi Erzincan İl Müdürlüğüne atandı. Refahiye’de’ de tarım ile ilgili çok sayıda projenin uygulanmasında görev aldı. Başta bal paketleme tesisi olmak üzere, arıcılığın gelişimine katkı sağlamak amacıyla yörede kuşburnu ve akasya ekimini teşvik edip, projeler uygulamaya koydu. “Kayı Balı” markası ile Refahiye’yi Türkiye’ye tanıttı. Şehrimizde ve ilçemizde tarımın itici gücü olduğunu bilen, hayatı boyunca bu tür projelere yön veren Ahmet Sazlı, mesleki birikimi ile elde ettiği tecrübelerini Üzümlü ilçesinde tarımın ve tarımsal kalkınmanın geliştirilmesinde kullanmak arzusundadır. Eski Belediye Başkanlarından Necmettin Sazlı’nın oğlu olup evli ve üç çocuk babasıdır. 
Editör: Doğu Gazetesi