Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, hem yeni göreve gelen köy muhtarlarıyla tanışmak hemde merkeze bağlı köylerin isteklerini dinlemek amacıyla 2 Ağustos Cumartesi günü düzenledi.
Kahvaltı programında açılış konuşmasını yapan İl genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun, organizasyonu düzenleyen Milletvekili Sebahattin Karakelle’ye teşekkür etti.
Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy; birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanların oyunlarını bozmaya devam edeceğiz. Biz Erzincan Belediyesi olarak hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmete devam ediyoruz dedi.
 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Başkan Başsoy: ilk defa halkın oyuyla Cumhurbaşkanı seçilecek, ülkemizin birlik ve beraberliğini koruyacak, mazlumların yanında olacak ve istikrarın devamını sağlayacak bir cumhurbaşkanına ihtiyacı vardır. dedi.   
Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ise “ Bugünkü toplantımızın amacı 30 Mart yerel seçimlerinden sonra göreve gelen köy muhtarlarımızla tanışarak sizleri yapılacak ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgilendirmektir.” dedi.
  Toplantı, Muhtarların soruları ile sona erdi.    
Editör: Doğu Gazetesi