Erzincan Belediyesi şehir genelinde çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak Mehmet Türker camiinde çalışmalar tamamladı.

Bir yandan şehri geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirirken bir yandan da ihtiyaçları gidermek adına mesai harcayan Erzincan Belediyesi, Aslanlı Mahallesi’nde bulunan Mehmet Türker Camii ve Külliyesi’nde bahçe ve çevre düzenlemesi çalışmalarını gerçekleştirdi. Düzenleme çalışmaları kapsamında cami avlusunda yer alan zamanla tahrip olan mevcut zemin sökülerek andezit taşı ile kaplandı. Avlu girişi ve cami girişinde yer alan merdivenlerde andezit taşı ile kaplanarak vatandaşların kullanıma hazır hale getirildi.

Erzincan’ın her noktasında vatandaşlara hizmet verdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Bekir Aksun; “Şehir genelinde muhtelif yerlerde çalışmalarımız devam ediyor. Tüm araç ve personellerimiz ile Erzincanımızın her noktasında vatandaşlarımıza hizmet vermek için gayret gösteriyoruz. Göreve geldiğimizden beri ibadethanelerimizin çevre ve bahçe düzenleme çalışmalarını da hassasiyetle sürdürüyoruz. Son olarak Aslanlı Mahallesinde yer alan Mehmet Türker Camii’nde çalışmalarımız tamamlandı. Mahalle sakinlerimize hayırlı kullanımlar diliyorum.” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi