Erzincanlı ses sanatçısı Barış Polat, sağlık çalışanlarına moral vermek için aşı çadırı önünde mini konser verdi. Polat’ın bu davranışı nedeniyle plaket ile ödüllendirildi.

Erzincanlı ses sanatçısı Barış Polat, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı gençleri aşıya özendirmek ve sağlık çalışanlarına moral vermek için aşı çadırı önünde mini konser vermişti.

Erzincan İl Sağlık Müdürü Dç. Doktor Erkan Hirik sanatçı Barış Polat’a verdiği hizmet ve desteklerinden dolayı onurluk verdi.

Erzincan İl Sağlık Müdürü Dç. Doktor Erkan Hirik düzenlenen onurluk töreninde bir konuşma yaparak “Biz barış kardeşimizi bu süreçte tanıdık ve gördük ki Erzincan’ın yetiştirdiği en kıymetli müzisyen arkadaşlardan bitanesi. Hem sesiyle hem de gösterdiği destek bizim için çok önemliydi. Bu gösterdiği destekten dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Erzincanlı ses sanatçısı Barış Polat ise; “Sizler pandemi sürecinde çok yoğun bir şekilde çalıştınız. Benim için sağlıkçılar bu ülkenin baş demirleri, iyi varsınız her zaman birlikte oluruz inşallah” diye konuştu.

Editör: Doğu Gazetesi